31990 Ft

Magán: STAR WARS PROPEL T-65 : X WING – STANDARD BOX

1 of
Előző Következő

Hirdetés részletei

  • Hirdetésazonosító: 1388

  • Hozzáadott: február 4, 2019

  • Eladási ár: 31990 Ft

  • Állapot: új

  • Megtekintések: 14

Leírás

Propel T-65 X-Wing Starfighter

mobil:+36 30 347 9403, vagy tel.:+36 1 379 83 78
E-mail: info@droneshop.hu
Bemutatóterem, átvételi pont:
1147 Budapest, Miskolci utca 89.
Nyitvatartás: H-P: 10-18h, Szo: 09-12h

Szállj szembe a sötét oldallal
A vadászgép, amely a Galaktikus Szövetség fő támaszát képezte. A kultikus sorozatban fordulékonyságával és nagy sebességével emelkedett ki. Ez a modell ugyanezeket a tulajdonságokat hozza át a valós világba, és a tapasztalataidnak megfelelően teljes mértékben kihasználhatod, vagy fokozatosan, három állítható szinten át sajátíthatod el a tökéletes irányítását. Klasszikus négy rotorja, amelyeket a modell teste alá telepítették, a drónok közé sorolja.

A Propel T-65 X-Wing Starfighter drón fő jellemzői
A pilóta tudásszintjének beállítása
Valósághű, részletes kialakítás
Kézzel festett
Nagy sebességet ér el
Harci többjátékos üzemmód
A feltöltés körülbelül: 30 perc

A Propel T-65 X-Wing Starfighter drón hátrameneti meghajtása
A drónok általában úgy működnek, hogy a levegőt a föld felé felé terelik, így hozzák létre a levegőben maradáshoz szükséges felhajtóerőt. A Propel T-65 X-Wing Starfighter drón innovatív technológiája viszont lehetővé teszi a hátrameneti meghajtást, és ezzel együtt az igazi vadászgép repülésének tökéletes utánzását is.

Válts fénysebességre
Szerinted is feltűnően hasonlít a LiFi a WiFi-re? Tényleg hasonlítanak. Mindkét technológiát adatátvitelre használják. A LiFi azonban 100-szor gyorsabb adatátvitelre képes, mint a WiFi. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően pontosan lehet irányítani a Propel T-65 X-Wing Starfighter drónt, és tökéletesen ellenőrizheted az összes akrobatikus mutatványt.

Intelligens és tudatos Propel T-65 X-Wing Starfighter drón
Az I.A.T technológia egy újabb szakadékot győz le a valós és a virtuális világ között. Négy érintkezés és vezeték nélküli kommunikációs rendszeren alapul, amellyel egy teljesen új korszakot indít el a játékiparban. Ennek köszönhetően hatásos és izgalmas játékélményt kapsz.

Minden Star Wars rajongó örül egy ilyen gyűjtői kiadásnak. A szobád vagy az irodád éke lehet, ejtsd ámulatba a barátaidat amikor megmutatod, hogy milyen drónod van!